Märkesklockor

sjöö sandström klockor

Klockor för alla tillfällen

Inne hos oss i vår klockaffär i Örebro finner du klockor för alla tillfällen. Vårt fokus ligger främst på klassiska klockor och i vårt breda sortiment hittar du både dam- och herrur. Våra märkesklockor har högkvalité och finns i många olika modeller, så att du kan hitta en klocka som passar dig. Vill du ha en stilren klocka? En klocka med tekniska funktioner? Eller är du ute efter ett quartsverk? 

Våra urmakare hjälper dig att hitta en klocka som passar för dig, dina behov och din stil. Vi hjälper dig även med att byta batteri eller om du behöver laga en befintlig klocka. Vi finns här för dig och din klocka! 

Orients strävan är att leverera högkvalitativa, stilfulla klockor till ett rimligt pris. Här finner du ett gediget hantverk, pålitlighet, precision och skönhet i en och samma klocka. Allt sedan 1950 har Orient arbetat för att skapa de bästa klockorna för sina kunder och ligger idag i framkant inom tillverkning av mekaniska klockor i Japan.

Orient är för dig som vill ha en snygg, prisvärd och kvalitativ klocka för alla tillfällen.

Luminox är klockmärket som kombinerar den senaste tekniken med innovativa idéer och hög prestanda. Med sin egen teknik , Luminox Lightning Technology (LLT), tidigare reserverad för militär användning, ger Luminox klockor en överlägsen ljusstyrka utan att du själv behöver ladda den eller trycka på någon knapp. Luminox är ett märke vars klockor passar lika bra för den aktiva stadsmänniskan eller outdoor-människan som för användning i extrema miljöer med svag eller ingen belysning.

Klockan som hänger med i vardagen. GUL är ett svenskt märke men med anor från 60-talets surfarmiljöer vid Cornwalls många stränder och höga vågor. GUL tillverkar hållbara klockor för hela familjen – vattensäkra och försedda med safirglas eller härdat mineralglas i såväl klassiska som sportiga modeller samt modeller för barn. Att det dessutom är ett klockmärke som passar de flesta plånböcker gör inte saken sämre.

När Joseph Bulova år 1875 öppnade sin butik i Downtown New York City med visionen att skapa klockor av högsta kvalitet för ett ständigt föränderligt och dynamiskt landskap, var framtidstron och tron på den tekniska utvecklingen stor.

Idag står varumärket Bulova för samma värderingar som för närmare 150 år sedan – hantverk, innovation och teknik. Bulova är märket för dig som söker hög kvalitet och precision.

Tillbehör

Klockuppdragare, så kallade watchwinders, och snygga klockboxar att förvara dina klockor i när du inte använder dem. Modalo är den ledande tillverkaren av klockuppdragare och klockboxar av hög kvalitet. Med en kombination av ett rimligt pris, förstklassig design och en innovativ teknik är Modalos produkter ett perfekt val för dig med ett eller flera automatur.

Familjeföretaget som är bland de främsta på marknaden när det kommer till armband och andra tillbehör till klockor. Med hållbarhet, komfort och estetik för ögonen utvecklar Hirsch sina produkter för att varje kund ska få bära det i särklass bästa armbandet till just sin klocka.

Importör och distributör av exklusiva armbandsur och tillbehör av hög kvalitet – med varumärken såsom bland annat Creux Automatiq, Modalo, Augusta och Cape Cod poleringsdukar.

Service