laga klocka

Behöver din klocka service eller reparation?

Du kan känna dig helt trygg när du lämnar in din klocka hos oss. Vi utför service på en mängd klockmärken. Vi är utbildade urmakare och certifierade hos Omega service center. Vi har en lång tradition inom urmakeriet och besitter hög kompetens och hantverksskicklighet. Givetvis utför vi även batteribyten och enklare renoveringar snabbt och smidigt här hos oss.

Vintageklockor

Vi är även specialiserade på vintageklockor där vi har gott om reservdelar och en av våra skickliga urmakare har dessutom ett specialintresse i just vintageklockor.

vintageklockor

Gratis kostnadsförslag

Vi servar de allra flesta märken och typer av klockor själva här i vår butik i Örebro. De klockor vi inte kan ta hand om själva skickar vi till auktoriserad märkesverkstad. Om du inte befinner dig i Örebro så kan du lätt skicka din klocka till oss. När du lämnar in din klocka undersöker vi den och lämnar ett kostnadsförslag för arbetet som behöver göras. Detta är helt kostnadsfritt för dig. Vi lämnar två års garanti på våra verkstadsarbeten. Vi har vår verkstad i direkt anslutning till butiken vilket gör att du alltid får prata med en urmakare när du kommer in eller ringer till oss. Välkommen att rådfråga oss, vi kan hjälpa till med det mesta inom urmakeri.

Boka service för din klocka

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.